DANES ZAPRTO
SLO | ENG
Facebook Instagram Kontakt

Prijavite se na Galerija Emporium e-novice in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi".

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte

Povlecite del sestavljanke na pravo mesto

S klikom na gumb soglašate in dovoljujete, da Magistrat International d.o.o. vaše osebne podatke (e-naslov) zbira, obdeluje, hrani in uporablja v namene neposrednega trženja in pošiljanja tedenskih elektronskih obvestil o akcijah in popustih, dogodkih in novostih.

Kratka predstavitev Galerije Emporium

Galerija Emporium je najlepša modna hiša v centru Ljubljane. V šestih etažah čudovite secesijske palače so zbrana oblačila, čevlji, torbice in modni dodatki modnih znamk z vsega sveta.

Galerija Emporium se ponaša z največjo izbiro čevljev in torbic v Sloveniji. Na izbiro je kar 15 000 parov čevljev in 2000 torbic več kot 100 blagovnih znamk.

Vsaka etaža Galerije Emporium ima drugačno ponudbo. V najnižjem nadstropju je široka ponudba oblačil in modnih dodatkov ulične mode in jeansa, pritličje je namenjeno modnim dodatkom, čevljem in torbicam, eno nadstropje je namenjeno moškim, eno ženskim dizjanerjem, ženski dnevni modi, najvišje 3. nadstropje, s pogledom na Ljubljanski grad, pa se ponaša z največjo trgovino Desigual v Sloveniji - »House of La vida Es Chula« (španska hiša zabave), ki je prepoznavna po čudoviti arhitekturi in je vsekakor vredna ogleda.

 

Delovni čas
DELOVNI ČAS
ponedeljek - petek: 10.00 - 21.00
sobota: 10.00 - 20.00


Kako do nas?

Za podrobnejši opis poti do trgovine, uporabite aplikacijo na desni strani. V polje "Kje se trenutno nahajate?" vpišite vašo trenutno lokacijo in kliknite na gumb "Pojdi!". V novem oknu se vam bo odprl zemljevid z natančnimi napotki kako priti z vaše lokacije do Galerije Emporium.

POIŠČITE NAS S POMOČJO ZEMLJEVIDA

Blagovne znamke