ODPRTO od 10.00 do 21.00
nalagam...
SLO | ENG
Facebook Instagram Kontakt

Prijavite se na Galerija Emporium e-novice in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi".

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte

Povlecite del sestavljanke na pravo mesto

S klikom na gumb soglašate in dovoljujete, da Magistrat International d.o.o. vaše osebne podatke (e-naslov) zbira, obdeluje, hrani in uporablja v namene neposrednega trženja in pošiljanja tedenskih elektronskih obvestil o akcijah in popustih, dogodkih in novostih.

Potrebujete pomoč pred ali po nakupu oblačil?
Našli ste pravi naslov!

Poleg široke izbire prestižnih blagovnih znamk, vam Galerija Emporium nudi tudi Personal Shopping ter Tax Free storitev.

Personal shopper

PERSONAL SHOPPING

Mnoge ženske in moški v vsakodnevni naglici in v boju z velikim številom obveznosti nimajo časa za razmišljanje o nakupu novih "pravih" oblačil. Zato vam Galerija Emporium s pomočjo modnih strokovnjakinj nudi brezplačno svetovanje za vse priložnosti.

Tax Free

TAX FREE

Pri nakupu nad 50 evrov na blagajni prejmete obrazec za povrnitev carinskih dajatev (TAX FREE) tujim državljanom. Seznam mest, kjer vam dajatve povrnejo, je priložen k obrazcu.

Darilni boni

DARILNI BONI

Včasih se znajdemo v situaciji, ko ne znamo izbrati darila, ki bi bilo primerno za nam drago osebo.
Če tudi vi ne veste, kako bi v teh prazničnih dneh razveselili vaše najbližje, vam svetujemo, da podarite Emporium darilni bon v vrednosti 30 ali 50 eur! Več o tem >>

Možnosti plačila

MOŽNOSTI PLAČILA

Pri nas je mogoče plačati z gotovino ali kreditno kartico (Mastercard, Visa ...).

Blagovne znamke