DANES ZAPRTO
SLO | ENG
Facebook Instagram Kontakt

Prijavite se na Galerija Emporium e-novice in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi".

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte

Povlecite del sestavljanke na pravo mesto

S klikom na gumb soglašate in dovoljujete, da Magistrat International d.o.o. vaše osebne podatke (e-naslov) zbira, obdeluje, hrani in uporablja v namene neposrednega trženja in pošiljanja tedenskih elektronskih obvestil o akcijah in popustih, dogodkih in novostih.

PINKO NAS POPELJE NAZAJ V SEDEMDESETA

Za povečavo, kliknite na sliko.
Italijanska blagovna znamka Pinko je sinonim za modo, glamur in zapeljivost. Vedno znova poskrbi za izbran videz in pester nabor oblačil, ki so primerna za večerno toaleto, za svež videz na delovnem mestu, pa tudi za sproščeno popoldne. Letošnja Pinko modna napoved diši po 70-ih. In to ni novost, je trend, ki se neprestano vrača in prinaša ogromno potiskov, širokih hlač, dolgih kril in poudarja ženstvenost in eleganco.
Za vas smo izbrali nepogrešljive modne kose te večno mladostne italijanske blagovne znamke, kateri ne smejo manjkati v letošnji garderobni omari.

BREZČASEN SUKNJIČ
Pozabite na klasičen suknjič, ki se običajno kombinira z elegantno moško obleko. To jesen je namreč postal nepogrešljiv in vsestranski modni kos vsake ženske omare, ki bo dopolnil čisto vsak stil. 

pinko6

pinko2

ZLATA DOBA
Barve in vzorci z retro pridihom 70-ih se odlično povezujejo s Pinko identiteto, zlati in krzneni detajli pa dajejo piko na "i" topli oker in kamelji barvi. 

LOOK-1-G155-MY6-E6-Z99-AA01

pinko3

pinko4

pinko5

PUHASTE KOT OBLAK 
Pričakajte hladne jesenske dni v prijetnem objemu toplih plaščev.

pinko7

LOOK-1-G155-CY6-C4-Z99-AA01

POPESTRITE SVOJO JESEN
Živahni odtenki obarvajo še tako turoben jesenski dan. Popestrite svoj Pinko outfit z barvito torbico ali majico v igrivih odtenkih.

pinko10

pinko8

pinko9

Blagovne znamke