ODPRTO od 11.00 do 17.00
nalagam...
SLO | ENG
Facebook Instagram Kontakt

Prijavite se na Galerija Emporium e-novice in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi".

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte
Vnesite prikazano varnostno kodo*

Strinjam se, da se podatki obdelujejo in uporabljajo v komercialne namene podjetja Magistrat International d.o.o.

S klikom na gumb soglašate in dovoljujete, da Magistrat International d.o.o. vaše osebne podatke (e-naslov) zbira, obdeluje, hrani in uporablja v namene neposrednega trženja in pošiljanja tedenskih elektronskih obvestil o akcijah in popustih, dogodkih in novostih.

Oblačila, sešita po meri

Težko najdete srajco, obleko ali jakno, ki bi vam bila zares prav? So vam rokavi prekratki, vas tišči ovratnik in veže v ramenih? So hlačnice preozke in predolge? Vam barve in vzorci niso všeč? Bi radi bili drugačni?

Veliko moških ima težave pri izbiri formalnih oblačil. Prav zato se v modo vrača trend oblačil, sešitih po meri. Vedno več vrhunskih blagovnih znamk moške mode ponuja personalizacijo oblačil. To pomeni, da si kupec prav vse izbere sam: od kroja in materiala obleke, do vzorcev, šivov, žepov, manšetnih gumbov, kravate, čevljev, šala, plašča, itd. Strokovnjaki ga nato izmerijo in mu svetujejo o kroju, dolžini in barvah. Personalizirana moška oblačila tako niso več namenjena samo izbrancem ampak so dostopna vsem.

NAKUPOVANJE BREZ STRESA

Cena izdelave obleke po meri je odvisna od izbire materialov in dodatkov, izbire vzorcev ter vrst šivanja in se giba nekje od 1000 evrov navzgor. Cena seveda ni najnižja, vendar je vsekakor dostopna. Sploh če samo pomislimo, koliko časa in stresa si tako prihranimo. Predstavljajte si - nič več iskanja (ne)popolne obleke po vseh mogočih trgovinah, nič več pomerjanja premajhnih in prevelikih oblek in znojenja v premajhnih garderobah, nič več nakupovanja dveh oblek, ker imate različno velikost suknjiča in hlač. Samo pokličete, se naročite, strokovnjak vas izmeri in prijazno povpraša po vaših željah, medtem pa udobno sedite v naslonjaču in si vmes privoščite kavico ali kozarček šampanjca... počakate mesec dni in popolna obleka, ki je bila narejena samo za vas, bo vaša. Ko pomislite na takšen »stress free shopping« ali je cena zares tako zelo pomembna?

GALERIJA EMPORIUM:
Ermenegildo Zegna obleke in Van Laack srajce po meri

V Galeriji Emporium vam čez celo leto nudimo možnost naročila Ermenegildo Zegna oblačila po vaši meri, pa naj bo to obleka, hlače, srajca, telovnik, kravata ali plašč. Sami lahko izberete blago, kroj in detajle, ki najbolje ustrezajo vašim željam. Van Laack pa vam ponuja srajce, narejene po meri.

ZA NAROČILA NAS KONTAKTIRAJTE

Naročite se po telefonu:
+386 (0)41 377 500
ali nam pišite na naslov
e-pošte: info@galerijaemporium.si

Blagovne znamke